22 Mayıs 2015 Cuma

MAC Shanghai Spice Cremesheen Lipstick

 
Merhabalaaar

Bugün bloğumun konuğu Mac’in Cremesheen serisinden Shanghai Spice isimli ruj! Ben ki kendime Mac’te ne nude rujlar aramış bir insanım. Kind a Sexy'ler ,Faux'lar,Velvet Teddy'ler, koleksiyon ürünleri hepsine baktım. Dudak rengim koyu bir pembe olduğu için bu rujların dudaklarımda ne kadar korkunç durduğunu anlatamam  :( En sonunda dudak rengimi güzel örten ve dudak rengimi biraz öldürüp nude dediğimiz görüntüye ulaştıran Mac Shanghai Spice ‘ı buldum ve bu ruja BA-YIL-DIM. 

Hellooooo

Today’s guest on my blog is Mac Shanghai Spice lipstick. I have tried so many nude lipsticks from Mac (Kind a Sexy, Faux, Velvet Teddy, Collection Lipsticks and the list goes on) . I have a dark lip colour . You can think of it as a dark shade of pink. Because of that I can’t tell you how horrible all of these lipsticks looked on me :( . They didn’t cover up  my natural lip color at all. Finally I found a lipstick that covers my natural lip tone and by fading the color of my lips a bit making my lips have that nude color. And that lipstick is Mac Shanghai Spice and I L-O-V-E  this lipstick.

Shanghai Spice’ın kremsi bir yapısı var. Kesinlikle mat bitişli değil biraz parlak bir bitişi var ama pırıl pırıl değil merak etmeyin, çok dozunda bir parlaklık bu. Mac’in Cremesheen serisinin bir üyesi kendisi. Dudakları kesinlikle kurutmayan bir ruj. Evet kabul ediyorum dünyanın en kalıcı ruju değil . Bunu kullandığım günler yemek yedikten ve bir şeyler içtikten sonra hemen çıkmış olduğunu görüyorum. Ama rengi ve yapısı için günde birkaç kez ruj tazelemeye katlanabilirim. 

 Shanghai Spice is creamy, it definitely isn’t matte . It has a shiny finish but not too shiny so don’t worry. It is from the Cremesheen Collection. It doesn’t make your lips dry. Yes, I admit that it is not the most longlasting lipstick in the world. When I wear this lipstick and go out and eat or drink something I feel the need to reapply it again. But I can stand that because of it’s beautiful color and texture.



Not: Flormar 201 numaralı dudak kalemi bu ruja çok güzel uyuyor. Onunla ilgili inceleme yazımı da buraya tıklayarak okuyabilirsiniz : )

Herkese iyi günler dilerim : )

P.S: Flormar 201 lipstick pencil goes amazing with Mac Shangai Spice. You can read my review about it by clicking right here.

Have a nice day everyone : )

Mac Shanghai Spice'ın Instagramdan paylaştığım bir  fotoğrafı. Beni oradan da bulabilirsiniz : )

Instagram: bloggercatsworld


 A collage of Mac Shanghai Spice photos,which I shared on Instagram. You can also find me on Instagram : )


Instagram: bloggercatsworld 
(Instagram'da paylaştığım fotoğraf.)
(The Photograph that I shared on Instagram.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder