21 Mayıs 2015 Perşembe

Fan Brush


 Herkese uzun bir aradan sonra merhaba : )
 İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bayadır blog yazısı yazamamıştım maalesef. Hemen başlayalım! Bugünün konusu çoğumuzun çeşitli kozmetik mağazalarında gördüğü ama tam olarak neye yaradığını anlamadığımız Fan Brushlar hakkında olucak. Bunların üstünde genellikle allık fırçası yazıyor ama ben şahsen pek allık sürmek için uygun olduklarını düşünmüyorum. Bence allığı homojen dağıtamıyorlar.

 Hello again after a long break : )
 I was so busy with work that I couldn’t post anything on my blog. Let’s start now!  Today’s topic is Fan Brushes, which is a brush that many of us see everywhere  but don’t know what it works for. Usually on the packaging of the brush stays “Blusher Brush” . But I don’t think they are suitable for applying Blushers.They don’t  disperse the blusher evenly. 









 Ama aydınlatıcıları uygulamakta mükemmeller diyebilirim. Her zaman aydınlatıcılarımı elimdeki Fan Brush’ımla uyguluyorum ve çok memnunum. Zaten resmen elmacık kemiklerinin üzerine ürünü homojen bir şekilde dağıtmak için yaratılmışlar!

 But they are perfect for applying highlighters! I always apply my highlighters with my Fan Brush and I am always so happy with the result. They are definitely made for dispersing a highlighter right on the top of your cheek bones! 


Benim elimdeki fırça Eklips markasına ait.Şekilde gördüğünüz gibi bir koruma kılıfı da paketin içinden çıkıyor. Eklips markasının ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı da çok uygun. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4 tl olması lazım.
Herkese mutlu günler dilerim!  : )


The Fan Brush that I have is by Eklips. It also has a protective case. You can find all of the Eklips products in Gratis stores. As far as I can remember it costs something around 3-4 tl.
I wish you all a wonderful,happy day! : )


Instagram: bloggercatsworld

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder