9 Mayıs 2015 Cumartesi

MAC Paint Pot "Painterly"

Herkese güneşli bir günden merhaba!

Bugünün konusu Mac Paint Pot Painterly rengi. Bunları artık herkes duymuştur eminim ki. Ben ise daha bu ay kullanmaya başladım. Painterly Pot serisi aslında Mac’te krem farlar olarak geçiyor ama bir çok kişi(bende dahil) bu serinin ürünlerini far bazı olarak kullanıyor. Ben açıkçası makyaj bazı olarak çok başarılı buldum. Tek başına gözünüze sürdüğünüzde de çok güzel duruyor.  


Hello everyone from a sunny, beautiful day!

Today’s topic is Mac Paint Pot in the color Painterly. I am sure everyone has heard of it. I started using it this month. Actually Painterly Pot collection is known to be a creamy eyeshadow collection but a lot of people(including me) uses  them as  an eyeshadow base. I think it’s really nice as an eyeshadow base.Even when I only apply Painterly to my eyelids it looks really nice.






Ben çok açık tenli olduğum için Painterly Pot rengi ten rengimle bütünlük sağladı ve göz kapaklarımdaki o damarlı görünümü çok güzel bir şekilde kapadı ve gözlerimi daha az yorgun ve uyanık gösterdi. Ayrıca azıcık bir miktarı yeterli oluyor ve göz kapaklarımda çok pürüzsüz ve doğal duruyor. Sanki hiç bir şey sürmemişim gibi ! Tabi eğer esmerseniz bu renk göz kapaklarınızda çok açık duracaktır. Esmerler için de üründe renk seçenekleri  çok olduğu için başka bir renge bakmalarını tavsiye ederim. Mutlaka kendi ten renginizle bütünleşen bir renk bulursunuz. Ayrıca ürün kremsi bir yapıda olduğu için de çok rahat bir şekilde parmaklarınızla da uygulayabiliyorsunuz.

Not: Fiyatı 65 TL. 



 Because I  have a very light skin tone,  Painterly Pot matches my skin tone perfectly ,coveres up my veiny eyelids, makes my eyes look less tired and makes me look more awake . A small amount of it is really enough and it looks really smooth and natural on my eyelids . As if I don’t have anything on my eyelids ! Wow I really did wrote “eyelids” a lot haven’t  I :D Of course if you are a brunette this color will be very light for you and it won’t match your skin tone . I recommend brunettes to go check another color. Since Painterly Pots have a large scale of colors you can definitely find a color that matches your skin tone. Also since it is creamy you can apply it easily with your fingertips.

P.S. :It costs 65 TL.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder